On Line

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Τελικά η παραπληροφόρηση είναι χειρότερη από την μη πληροφόρηση!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
email: johnpreve@gmail.com
Όλη η Ελληνική κοινωνία εδώ και καιρό βιώνει ένα κράμα άγχους, φόβου και κυρίως μεγάλης αβεβαιότητας, για το τι φέρνει το άμεσο, αλλά και το πιο μακρινό μέλλον, που υποτίθεται θα αφήσουμε στα παιδιά μας!
Πιστεύω ακράδαντα ότι, η πλειονότητα των προσώπων, που βρίσκονται στο Πολιτικό προσκήνιο, αλλά και παρασκήνιο, κινούνται και δρουν υπό τις οδηγίες ξένων, και "εξειδικευμένων" ατόμων που τους καθοδηγούν σε “μεθοδευμένες” ενέργειες και πρακτικές οι οποίες μας προκαλούν "Σοκ και Δέος" δημιουργώντας ένα τοίχος προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, που δεν μας αφήνει, να δούμε, να ακούσουμε, αυτά που πρέπει με αποτέλεσμα, να μη μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά, τα πραγματικά γεγονότα. Ως εκ τούτου οι ...
αντιδράσεις μας να είναι σπασμωδικές, χωρίς οργάνωση και στόχο!!!
Πολλές φορές αναρωτήθηκα, πως σε άλλες δύσκολες πολιτικά εποχές, που υπήρχαν περισσότερες δυσκολίες (λόγω μη πληροφόρησης και πιο μεγάλης βίας), κάποιοι έβρισκαν τον τρόπο και αντιδρούσαν αποτελεσματικά, πραγματοποιώντας στο τέλος τους στόχους τους;
Το συμπέρασμα μου είναι ότι, τελικά η παραπληροφόρηση, είναι χειρότερη από την μη πληροφόρηση, μια και στην μη πληροφόρηση, οι λίγοι θα ενεργοποιηθούν και θα δράσουν σωστά, για να πληροφορήσουν και να αφυπνίσουν σιγά σιγά τους πολλούς, ενώ στην σκόπιμη και μεθοδευμένη παραπληροφόρηση, οι πολλοί παθαίνουν σύγχυση, και οι λίγοι χαρακτηρίζονται, Γραφικοί και ... Υπερβολικοί!!!
Η κατάσταση πραγματικά είναι πολύ σοβαρή, και νομίζω ότι σώθηκαν πια οι επιλογές μας, μιας και όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο, κάποιοι εξ αυτών οδήγησαν, άλλοι κάλυψαν και οι υπόλοιποι αδράνησαν, σε αυτή την κατρακύλα την πατρίδα μας!
Φίλες/οι ίσως διανύουμε την ύστατη ώρα και πρέπει άμεσα με παλλαϊκή συμμετοχή και δράση να ενεργοποιηθούμε, προωθώντας ανθρώπους ικανούς, αλλά προπαντός τίμιους!... για να οδηγήσουν την χώρα στο μέλλον που της αξίζει!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το marmari.eu ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.