On Line

Επικοινωνία & Πληροφορίες

Η διαδικτυακή μας σελίδα "Φίλοι Μαρμαρίου, Καρύστου, Στυρέων & Καφηρέα" ξεκινάει το ταξίδι της, με απώτερο σκοπό να έχουν όλοι όσοι συμμετέχουν ως συνταξιδιώτες, το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς ως προς την θεματολογία.
Η θεματολογία φυσικά θα επικεντρώνεται στα μικρά και μεγάλα  προβλήματα, γεγονότα, απόψεις και εντυπώσεις, που έχουν σχέση με τον τόπο που ζούμε, αλλά θα ασχολείται και με όσα απασχολούν ευρύτερα την Ελληνική Κοινωνία, της οποίας μέλη είμαστε και εμείς.

Επίσης πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει ήδη και η ομάδα μας στο Facebook
Το email μας είναι marmarievias2020@gmail.com
και το τηλέφωνο επικοινωνίας 6944-890847


Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δημοσιοποιείτε, τις απόψεις σας (για Κοινωνικά, Οικονομικά & Πολιτικά θέματα), τις Καταγγελίες σας, τις Αναγγελίες δράσεων (Πολιτιστικών, Αθλητικών κ.α) αλλά και οτιδήποτε έχει σχέση με την Ιστορία της περιοχής μας και όχι μόνο.
Οι δημοσιεύσεις αυτές μπορούν να γίνονται Επώνυμα ή Ανώνυμα, (με κάποιο ψευδώνυμο) πάντοτε όμως στα πλαίσια του Ευπρεπούς και Πολιτισμένου λόγου!
Αυτή σας την δυνατότητα, μπορείτε να υλοποιήσετε με τρεις τρόπους.

α) Άμεσα από την αριστερή πλευρά της οθόνης σας, συμπληρώνοντας υποχρεωτικά τα κουτάκια με τον αστερίσκο(*)


β) Στέλνοντας  email στην διεύθυνση  marmarievias2020@gmail.com με την επισήμανση .... "Για δημοσίευση".

γ) Τέλος έχετε την δυνατότητα, να γίνεται οι ίδιοι συντάκτες, στέλνοντας το αίτημα σας από το email σας (απαραίτητα με κατάληξη gmail.com) για να μπορείτε να κάνετε μόνοι τις αναρτήσεις σας, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμείτε.
Ευελπιστούμε, και στην δική σας, συμμετοχή γιατί το βέβαιο είναι, ότι η φωνή των πολλών (υποτίθεται Ανίσχυρων), ξεβουλώνει τα αυτιά των ολίγων, και λεγόμενων Ισχυρών.
Σας παρακαλούμε, προωθήστε σε φίλους και γνωστούς την ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.marmari.eu 

τηλ. επικοινωνίας 6944-890847

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το marmari.eu ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.