On Line

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ζούμε ημέρες εικονικής ... πραγματικότητας!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
email: johnpreve@gmail.com
Ο κ. Μητσοτάκης επέβαλε την χώρα σε γενικό Lockdown, οδηγώντας στην καταστροφή χιλιάδες επιχειρήσεις, και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι δεν ξέρουμε πότε και αν μπορέσουν να ορθοποδήσουν ξανά.
Συμβουλευόμενος (όπως ισχυρίζεται) λοιμωξιολόγους, οι οποίοι άλλα μας έλεγαν την μία και άλλα την άλλη, και φυσικά με την συνδρομή των επιδοτούμενων με 20.000.000€ καναλιών, δημιούργησαν σύγχυση και φόβο στο κόσμο, τον οποίο έκλεισαν στα σπίτια απειλώντας και επιβάλλοντας μεγάλα πρόστιμα σε όσους τυχόν αντιδρούσαν.
Προσωπικά ...
για μένα, αλλά φαντάζομαι και για τους περισσότερους Έλληνες, όλα αυτά δείχνουν ότι υπήρξε μια υπερβολή, γιατί οι άνθρωποι που εισηγήθηκαν τα μέτρα αποδεικνύεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχουν επιδοτηθεί με μεγάλα ποσά από φαρμακευτικές εταιρίες που παράγουν εμβόλια και σχετικά φάρμακα, οπότε στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να λειτούργησαν και ως ντήλερ των εταιριών αυτών.
Βέβαια και η κυβέρνηση την ώρα που εμείς παραμέναμε εσώκλειστοι, αυτή κουβαλούσε χωρίς ιδιαίτερες ιατρικές προφυλάξεις, μπουλούκια λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, δημιουργώντας νέα Μουσουλμανικά χωριά, εντός των πόλεων και των κωμοπόλεων της πατρίδας μας.
Εκτός αυτού, της δόθηκε η ευκαιρία για να προχωρήσει σε καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, με υπουργικές αποφάσεις και νόμους που επιτρέπουν απολύσεις, μειωμένο ή εκ περιτροπής ωράριο εργασίας και άλλα, τα οποία μας παραπέμπουν σε ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα.
Δυστυχώς όλα αυτά, δημιούργησαν μια χαώδη κατάσταση στην εθνική οικονομία, η οποία θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο όλων μας, ενώ οι κίνδυνοι ακόμη και για την εδαφική μας ακεραιότητα, φαντάζουν μεγαλύτεροι από ποτέ.
Επίσης η επίσημη παραδοχή του κ. Τσιόδρα, ότι πολλοί θάνατοι από άλλες αιτίες, χρεώνονταν στον Κορωνοιό δείχνει ότι πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με μια μορφή γρίπης όπως όλες τις άλλες που παρουσιάζονται κάθε χρόνο, ενώ οι αναφορές πολλών συγγενών θανόντων μιλούν για προτάσεις του τύπου “πάρτε 2.000€ ή σας καλύπτουμε τα έξοδα της κηδείας, για να δηλώσουμε την απώλεια σας, ως θύμα του Covid19”.
Φίλες/οι ζούμε ημέρες, όπου τα σοβαρά εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, υποβαθμίζονται ή εξαφανίζονται από την ειδησιογραφία, και αντιθέτως προβάλλονται με πολύωρες αναλύσεις, διαταραγμένες προσωπικότητες (Π.χ η βλαμμένη με το βιτριόλι), ενώ συνεχίζεται καθημερινά η διασπορά φόβου από τους γνωστούς επιδοτούμενους λοιμωξιολόγους και δημοσικοΚάφρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το marmari.eu ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.