On Line

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Εξομολογήσεις προς απορούντες...

Γράφει ο Σταμάτης Σελκιζιώτης
....λοιπόν, συντροφάκια και συντροφούλες... Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι πρέπει οπωσδήποτε σε τούτο τον τόπο να είσαι "υποχρεωτικά" ενταγμένος σε κάποια από τις εγχώριες κομματικές "στρούγκες" ή να τρέχεις πίσω από κάποιους δήθεν ικανούς ψηφισμένους που ίσως να εκπροσωπούν τα θέλω σου ή να τακτοποιούν τις δουλίτσες σου, ή αν δεν ήταν αυτοί οι «καλοί και αναντικατάστατοι» θα ήταν οι άλλοι οι «κακοί και οι μπαμπούλες», άρα καλείσαι να χειροκροτάς δυνατά την καλή σου τύχη, να λες "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αφέντη'μ.." και να συναγελάζεσαι μετά των ομοίων σου υπολοίπων του ποιμνίου.., τους πληροφορώ πως ΝΑΙ, κάποτε ήμουν όντως "ενταγμένος", ενθουσιάστηκα, το πίστεψα, το έζησα, το δοκίμασα, το στήριξα και το υπηρέτησα άψογα όποτε έτυχε να κληθώ, αλλά ας γνωρίζουν οι απορούντες, με όλη την κατανόηση γι' αυτό που ρωτούν ή νομίζουν..., ότι τώρα πια δεν ισχύει...


Η εν λόγω στρούγκα κορνίζωσε και κρέμασε στον τοίχο τις αρχές του 74 του Ιδρυτή της, σίγουρα χωρίς να τις διαβάζει κανένας τους (γιατί πιθανώς δεν τους αφήνουν οι τύψεις....), άλλαξε κανόνες, έφερε ξένες φυλές από άλλα μαντριά που ξέπεσαν ή σκόρπισαν και διαλύθηκαν (γνωστοί και ως υβριστές των προκατόχων...), έγιναν ιδεολογικές αιμομιξίες, ήρθαν πρόσωπα μουσαφιραίων και κάτσαν στα σκαμνιά της παλιάς στρούγκας του 74, και αφού μόνα τους δοκίμασαν κι' έφτιαξαν "ανεξάρτητες" στρούγκες αλλά δεν τους έδωσε ο λαός πάνω από 1 με 1,5%..., έψαξαν για έτοιμη στέγη και στρωμένο μαγαζί, άλλαξαν ή παραμερίστηκαν πρόσωπα, άλλαξαν οι τσοπαναραίοι και τα τσοπανόσκυλα, άλλαξαν ή αφανίστηκαν οι περηφάνιες και αλλοιώθηκαν οι πατριωτικές συνειδήσεις, έφυγαν οι παλιοί με τα λάθη αλλά και τα σωστά τους, χάθηκαν σεβαστά πρόσωπα κύρους από τη στρούγκα και από όλα τα παραπέρα πολιτικά μαντριά, εξανεμίστηκε το κλίμα εθνικής ενότητας, η πίστη και ο σεβασμός στον κοινωνικό ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό που βαθμηδόν μεταλλάχτηκε σε "νεοφιλελευθερισμό" υπακούοντας σε ξένα κέντρα παγκοσμιοποίησης και ομογενοποίησης ανθρώπων και πολιτισμών, οι μέντωρές τους πια βρίσκονται στις τάξεις των καταστροφέων "εκσυγχρονιστών", της φιλογερμανικής ντόπιας ολιγαρχίας των Σημιτικών και των Ποταμίσιων... της "Ελιάς" και του "ΕΛΙΑΜΕΠ".... Η στρούγκα μόνο μ' αυτούς συμπορεύεται πια... και ας μην αρέσει σε μερικούς, ακόμα "στρουγκαίους"...
Μ' αυτή λοιπόν τη στρούγκα δεν μπορώ να συμπράττω, την κρίνω για τα σωστά και για τα λάθη της, αποδέχομαι την εκλογική της υπεροχή, αλλά δεν συμμετέχω... Δεν φοράω παρωπίδες (μεγαλώσαμε πια) και ας φαντάζω σαν το μαύρο πρόβατο... Τιμή μου... (κάποιοι όμως που με ξέρουν από το 1974 και τη δράση μου, λένε ότι μπορεί να είμαι το "λευκό" πρόβατο...)
Αυτά προς απάντηση στους ερωτώντες...
Τιμή και σέβας σε όσους καταφέρνουν να είναι και να αισθάνονται ελεύθεροι.... Κόμματα δεν υπάρχουν, η πολιτική είναι μία και καθορισμένη, νέες δυνάμεις δεν επιτρέπεται να υπάρξουν (εκτός απροόπτου) και ο κόσμος χωρισμένος στα δύο, οι "παγιδευμένοι" σε στρούγκες και μαντριά και οι λέφτεροι....!!
Ολόκληρο το «δημοκρατικό τόξο» είναι παραδομένο στα «ναι» του και στα «όλα» του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το marmari.eu ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.