On Line

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Επιστολή κατοίκου Αγ. Μαρίνας Μαρμαρίου


Για άλλη μία φορά γίναμε αποδέκτες παραπόνων.
(Στο συγκεκριμένο ενδεικτικό βίντεο, η ιστορία, και ο ήχος από τα γαβγίσματα των 60 με 65 σκυλιών είναι αληθινά). (Φ.Μ)
Το παρακάτω κείμενο, μας το έστειλε ο κάτοικος του οικισμού, και μέλος της σελίδας μας, κ. Γιάννης Πρεβενιός, με την ένδειξη να κοινοποιηθεί με την υπογραφή του.


"Τα ξενύχτια και η ταλαιπωρία, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, των κατοίκων του οικισμού Αγ. Μαρίνας στο Μαρμάρι συνεχίζεται, λόγω του προσωρινού καταφυγίου των αδέσποτων ζώων.
Ο Δήμος, δεν εκπλήρωσε ακόμη την υπόσχεση, που μας είχε δώσει (μέσω επιστολής), το 2018 ότι θα το απομακρύνει σύντομα.
Το (προσωρινό) καταφύγιο, είναι πολύ κοντά στα σπίτια, του οικισμού, και δεν πληρεί κανένα όρο χωροταξικής και υλικοτεχνικής υποδομής. Ευτυχώς όμως τα σκυλάκια βιώνουν την αμέριστη φροντίδα, και το περίσσευμα αγάπης, των μελών του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου.
Του Συλλόγου ο οποίος εδώ και 3 χρόνια, σηκώνει το βάρος, αυτής της υποχρέωσης (κατά το νόμο) του Δήμου, χωρίς από ότι γνωρίζω (ως πρώην μέλος του) καμίας βοήθειας από αυτόν.
Όλοι οι κάτοικοι του οικισμού έχουμε φρικτά παράπονα, από την ανεύθυνη Δημοτική Αρχή, η οποία δεν επανήλθε ποτέ, να ζητήσει μία συγνώμη, για την αθέτηση των γραπτών της υποσχέσεων, αλλά ούτε και για να μας ενημερώσει, για το τι μέλλει γενέσθαι!
Ο εδώ και 45 χρόνια οικισμός μας, εκτός από αυτό, έχει σοβαρό πρόβλημα και με τους δρόμους, (σύνολο 1500 μέτρων) στους οποίους το χειμώνα σπάμε τα αυτοκίνητα μας, και το καλοκαίρι, κλείνουμε ερμητικά τα πορτοπαράθυρα μας, για να μη γεμίζουν χώμα τα σπίτια μας.
Να δούμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η αδιαφορία...."
Υποσημείωση
Παρακαλώ, αν είναι δυνατόν, αναρτήστε ξανά. το ενδεικτικό βίντεο που είχατε φτιάξει για αυτό το θέμα, και να δημοσιεύσετε το κείμενο  με την υπογραφή μου.
Γιάννης Πρεβενιός (Κάτοικος Οικισμού Αγ. Μαρίνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το marmari.eu ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.